Άγιοι Απόστολοι

Άγιοι Απόστολοι

Οι Άγιοι Απόστολοι βρίσκονται 4 km δυτικά της πόλης των Χανίων, 14 κm από το αεροδρόμιο και 9 κm από το λιμάνι της Σούδας. Αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες περιοχές των Χανίων στην οποία δεσπόζουν τρεις γραφικοί κόλποι με τις πανέμορφες αμμώδεις παραλίες τους, οι οποίες είναι βραβευμένες με τη γαλάζια σημαία. Η περιοχή θεωρείται σπάνιας φυσικής ομορφιάς και ιδανική για κολύμπι και παιχνίδι. Στις παραλίες των Αγίων Αποστόλων υπάρχουν οι απαραίτητες εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ, beach volley και «ρακέτα» ενώ οι παραλίες διαθέτουν και υποδομές για ΑμεΑ. Στους Άγιους Απόστολους ο επισκέπτης μπορεί να βρει επίσης πολλές ταβέρνες και εστιατόρια super-market, διάφορα τουριστικά μαγαζιά, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων και φαρμακείο.

Πρόσβαση: Η πρόσβαση στους Άγιους Απόστολους είναι πολύ εύκολη, μια και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ Χανίων από και προς την περιοχή. Επίσης ο επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ταξί και ιδιωτικά ή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες.

Δημοτική Ενότητα: Νέας Κυδωνίας

Ποιότητα Υδάτων: *** Εξαιρετική
Διαπίστευση: blue flag Γαλάζια Σημαία
Παροχές παραλίας: parking placedressing roomAccess for disabled peopleLifeguardshowerssun bedstoiletsumbrellaswater sportstoilets for disabled people